Το «γενικό πρόσταγμα» στον Ιωνικό ΝΦ θα έχει ο Απόστολος Κόντος!

Μία εμβληματική μορφή του ελληνικού μπάσκετ αναλαμβάνει το «γενικό πρόσταγμα» στον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας. Ο λόγος για τον Απόστολο Κόντο, τον επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου, ο οποίος πλέον θα είναι εκείνος που θα έχει το… κουμάντο της ομάδας, καθώς θα είναι πλέον ο τεχνικός διευθυντής όλων των τμημάτων και θα είναι εκείνος που θ’ ανάβει το «πράσινο φως» για τα πάντα στον Ιωνικό ΝΦ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Και το όνομα αυτού…Απόστολος Κόντος!!!
Ο Απόστολος Κόντος, ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου και ένας εκ των κορυφαίων αθλητών μπάσκετ στη χώρα μας θα είναι ο άνθρωπος αυτός που θα έχει το γενικό «πρόσταγμα» για όλα τα τμήματα μπάσκετ, ανδρικού & γυναικείου σε ότι θα αφορά την οργάνωση , τη δομή και λειτουργία τους.
Θα είναι το Α & Ω και χωρίς τη δική του έγκριση τίποτα δε θα μπορεί να πραγματοποιηθεί. Θα είναι ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων.
Ότι καλύτερο για το σύλλογο, γιατί είναι μία δυνατή και ισχυρή προσωπικότητα έχοντας την εκτίμηση και αποδοχή από όλους στο χώρο του αθλητισμού.
Το μόνο που μένει είναι η επιλογή των συνεργατών που θα έχει δίπλα του.
Σταθερή αξία, αποτελεί ο κόουτς Γιώργος Ζάχος που θεωρείται δεδομένο ότι και για τη νέα αγωνιστική χρονιά θα έχει τη θέση του τεχνικού διευθυντή καθώς και τη διαχείριση αντρικού και εφηβικού. Αποτελεί επιλογή του κου Κόντου καθώς τον θεωρεί έναν άνθρωπο με ήθος και γνώσεις στο χώρο.
Ο πήχης μπαίνει ψηλά…».