Το δίδυμο Βαχαρίδη-Δώδος αναλαμβάνει τον Λεύκιππο

Με τεχνικό δίδυμο θα πορευτεί στο επερχόμενο πρωτάθλημα ο Λεύκιππος. Ετσι, τον σύλλογο της Ξάνθης αναλαμβάνουν οι Χρήστος Βαχαρίης και Νίκος Δώδος. Ο πρώτος έχει προσφέρει κατά το παρελθόν τις υπηρεσίες του, όταν και συνέβαλε στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής, ενώ ο Δώδος την περασμένη σεζόν βρισκόταν στον πάγκο του συλλόγου. 

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης, ανακοινώνει πως οι Βαχαρίδης Χρήστος και Δώδος Νίκος θα αποτελούν το τεχνικό δίδυμο του ανδρικού τμήματος για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Χρήστος Βαχαρίδης έχει εργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν στον ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟ έχοντας σημαντική συμβολή στην κατάκτηση της 1ης θέσης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και την άνοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Νίκος Δώδος ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 σημειώνοντας 10 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και την κατάκτηση της 3ης θέσης ενώ ολοκλήρωσε την σαιζόν κατακτώντας το κύπελλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και η εργατικότητα, το πάθος, οι φιλοδοξίες αλλά και η επιθυμία τους το μπάσκετ της Ξάνθης να εκπροσωπηθεί σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο να μας φέρουν πολλές επιτυχίες !!!».