Το ευχαριστώ της Αναγέννησης Λαμίας στην ΕΣΚΑΣΕ

Η τοποθέτηση της Ανεγέννησης Λαμίας στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής, εκεί όπου συμμετέχουν ως επί το πλείστον ομάδες από την κεντρική Ελλάδα, επιτρέπει στο νεοφώτιστο στην κατηγορία σύλλογο να μπορέσει να υλοποιήσει το όνειρο που είχαν άπαντες στην ομάδα. Τη συμμετοχή στις εθνικές κατηγορίες. Κι αυτό το όνειρο, έγινε και πράξη με τη συνδρομή της ΕΣΚΑΣΕ, την οποία οι διοικούντες την Αναγέννηση Λαμίας φρόντισαν να ευχαριστήσουν, με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Με την παρούσα επιστολή σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας που συμβάλλατε κι εσείς, από το δικό σας μετερίζι, προκειμένου η ομάδα καλαθοσφαίρισης ανδρών του Συλλόγου μας, να αγωνιστεί στον όμιλο Κεντρικής Ελλάδας της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Μας δίδεται έτσι η ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε έναν στόχο ετών και που εάν επρόκειτο να αγωνιστούμε σε άλλον όμιλο, λόγω των υπέρογκων και δυσβάσταχτων εξόδων που θα απαιτούντο, το να συμμετέχουμε θα ήταν απαγορευτικό.

Σας ευχαριστούμε που σεβαστήκατε τους κόπους μας, μα και αφουγκραστήκατε τους προβληματισμούς μας και βοηθήσατε στο να μπορέσουμε να επιτευχθεί ο στόχος μας.

Με Αθλητικούς Χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Κουμπούρας Κωνσταντίνος”.