Το «ευχαριστώ» του Λοκρού

atalantiΟ Λοκρός ήταν ο μεγάλος νικητής στο Φθιωτικό ντέρμπι με τον Εσπερο Λαμίας και η ομάδα της Αταλάντης με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον κόσμο που στήριξε την ομάδα σ΄ενα παιχνίδι εκτός έδρας, ενώ παράλληλα τους καλεί να δώσουν δυναμικό «παρών» στο επόμενο ματς με τον Πόλις. 

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ  ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας μας,  που για ακόμα μια φορά ακολούθησαν την ομάδα και έδωσαν βροντερό παρών στο γήπεδο της Λαμίας καταφέρνοντας να δημιούργησουν μια  φανταστική ατμόσφαιρα η οποία έδωσε την ώθηση στους παίκτες μας για να πάρουν την τεράστια  νίκη στο Φθιωτικό ντέρμπι.

Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη, η συμβολή όλων σας «μαγική» με αποτέλεσμα να γίνετε και πάλι ο έκτος παίκτης μας και όλοι μαζί στο φινάλε να πανηγυρίσουμε τη σπουδαία νίκη.

Η διοίκηση και οι αθλητές-προπονητές της ομάδας καλούν τους φιλάθλους της ομάδας μας να ενισχύσουν με την παρουσία τους  και την Κυριακή  (11/12, 17:00) στην αναμέτρηση με τον Πόλις Καλλιθέας , στο Κλειστό γυμναστήριο Αταλάντης , στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής,  όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο».