promitheas_simaΈνα μεγάλο ευχαριστώ αισθάνθηκαν την ανάγκη να εκφράσουν οι ιθύνοντες του Προμηθέα σε όλους αυτούς που στήριξαν την ομάδα στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στις εθνικές κατηγορίες. Γι’ αυτό το λόγο ο σύλλογος της Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ.Π. Προμηθέα, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν την Κυριακή στον αγώνα με τον Α.Σ. Παπάγου για την μεγάλη συμμετοχή και την υποστήριξή τους. Ήταν ο έκτος παίκτης μας που μας έδωσε τη δύναμη να πετύχουμε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μιά πολύ ισχυρή και ιστορική ομάδα. Επίσης η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου μας δίνει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια ενώ παράλληλα μας μεγαλώνει τις ευθύνες που έχουμε αναλάβει απέναντί του.

Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το χορευτικό του Δήμου Πατρέων για την εξαιρετική εμφάνιση και παρουσία όπως και τους εθελοντές τόσο της ομάδας Ε του Δήμου Πατρέων όπως και του Ερυθρού Σταυρού για τη πολύτιμη βοήθειά τους. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την εφημερίδα Πελοπόννησο για το ιστορικό αφιέρωμα που είχε στην ομάδα του Προμηθέα στο Κυριακάτικο φύλλο της».