Η Κυριακή 3/2/2019 θα είναι μία δύσκολη μέρα για τον Χρήστο Μυριούνη. Ο Έλληνας τεχνικός θα… τραβήξει μεγάλο ζόρι, πριν το τζάμπολ του ματς Κρόνος – Γλαύκος, κάτι που αποκάλυψε κι ο ίδιος. Κι αυτό, διότι για πρώτη φορά θα βρεθεί ως αντίπαλος προπονητής στο γήπεδο, που για τον ίδιο είναι και το «σπίτι» που μεγάλωσε μπασκετικά. «Αύριο για πρώτη φορά θα βρεθώ αντίπαλος σαν προπονητής στο “σπίτι” μου στο κλειστό της Κροναρας μου στη Μπραχαμαρα στο γήπεδο που πριν χτιστεί αυτό το κλειστό ήταν το ανοικτό του Κρόνου, εκεί όπου έμαθα μπάσκετ με κρύο βροχές και ζεστές και κατάφερα να φτάσω ως στο ψηλότερο επίπεδο σαν παίκτης!!!», γράφει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Μυριούνης και μέσα από το κείμενό του αποτυπώνεται το… ζόρι που θα αισθανθεί, αλλά και η συναισθηματική «μάχη» που θα κληθεί να δώσει.

«Ακόμα θα μπω για πρώτη φορά σαν αντίπαλος σε αυτό το γήπεδο όπου στην οροφή του κρέμεται η φανέλα μου με το όνομα μου μετά από την πολύ τιμητική για μένα απόφαση πριν από λίγα χρόνια της διοίκησης του Κρόνου να αποσύρει το νούμερο 15 που φορούσα όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια για μένα που έπαιξα στην Κροναρα μου!!!
Αύριο τα συναισθήματά μου θα ειναι πολύ έντονα γιατί θα δω και πολλούς παλιούς φίλους και παλιούς συμπαίκτες που με κάποιους από αυτούς μεγάλωσα δίπλα τους.Ομως η συγκυρία τα φέρνει έτσι που αύριο ο Γλαύκος η ομαδα μου που έχω την τιμή να είμαι προπονητής αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε οπωσδήποτε την νίκη για την μάχη που δίνουμε για τη σωτηρία της ομάδας μας. Και η Κροναρα όμως καίγεται για την νίκη αύριο οπότε ας κερδίσει ο καλύτερος!! Εγώ όμως για 40′ πρέπει να κάνω τα πάντα αύριο ώστε η ομάδα μου να καταφέρει να πάρει ένα μεγάλο διπλό απέναντι στην ομάδα της καρδιάς μου!
Δύσκολη μέρα αύριο…».