Το κάλεσμα και οι ευχές

Niki_Volou_Basketball_LogoΜετά τη νίκη της πρεμιέρας μέσα στην Καβάλα επί της Ελευθερούπολης, η Νίκη Βόλου θα επιχειρήσει να κάνει το δύο στα δύο, αυτή τη φορά όμως στο κλειστό Νέας Ιωνίας Βόλου. Ο βολιώτικος σύλλογος απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της πόλης, ανακοινώνοντας επίσης ότι η τιμή των εισιτηρίων θα είναι 5 ευρώ. Παράλληλα, η Νίκη Βόλου εξέφρασε τις ευχές του συλλόγου προς τον αθλητή Φώτη Τάσσο, που έγινε πατέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα δίνει την Κυριακή η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου που υποδέχεται στις 4:00 το απόγευμα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας την Ευρώπη Πευκοχωρίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Μετά από το νικηφόρο ξεκίνημα επί της Ελευθερούπολης στην Καβάλα η ομάδα της πόλης μας θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» προσκαλεί τους φιλάθλους του συλλόγου αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ στον αγώνα της Κυριακής, για να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα και να συμπαρασταθούν στην βολιώτικη ομάδα.

Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνει ότι η τιμή των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ευρώπη Πευκοχωρίου είναι 5 ευρώ και διατίθενται από τα γραφεία του συλλόγου στην οδό Μαιάνδρου 14 και την ημέρα του αγώνα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας μία ώρα πριν την έναρξή του. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους κατόχους των καρτών διαρκείας και για όλους τους αθλητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

* Η οικογένεια της Νίκης Βόλου είναι πανευτυχής καθώς καλωσορίζει στον κόσμο ένα νέο μέλος της. Πρόκειται για την κορούλα του καλαθοσφαιριστή του συλλόγου Φώτη Τάσσου και της συζύγου του Έλενας. Ο Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» εύχεται στο νεογέννητο κοριτσάκι να είναι πάντα υγιές και ευτυχισμένο.

* Ο Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ευχαριστούν θερμά τον γενικό οικογενειακό γιατρό Ελευθέριο Δαλαβέρη για την προσφορά του στον σύλλογο»..