«Το ματς με τον Αμύντα είναι από τα… εύκολα»

katsounisΟ Χολαργός μπήκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με το μικρότερο -πιθανότατα-μπάτζετ στο νότιο όμιλο, ωστόσο ξεκίνησε με νίκη επί της Ενωσης Ιλίου, αποδεικνύοντας ότι τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάσκετ. Στη συνέχεια πάντως έχει πολύ δρόμο να διανύσει μπροστά του, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ακολουθεί μία δύσκολη τριάδα αγώνων με Αμύντα (εκτός), Ιωνικό Νίκαιας (εντός) και Μαρούσι (εκτός). Δύσκολη; «Αυτά είναι τα… εύκολα» λέει ο Σάββας Κατσούνης στο infobasket!

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ο τεχνικός του Χολαργού εξηγεί τι εννοεί με τον χαρακτηρισμό “εύκολα”. «Για εμάς το παιχνίδι που νιώθαμε πίεση ότι πρέπει να κερδίσουμε ήταν αυτό με το Ιλιον. Νιώθουμε ικανοποίηση για το αποτέλεσμα και για την εμφάνιση, δεν περιμέναμε καν να νικήσουμε και εύκολα. Τα επόμενα τρία παιχνίδια είναι από τα εύκολα, επειδή δεν αισθανόμαστε πίεση για το αποτέλεσμα. Ειδικά ο Αμύντας θεωρώ ότι θα είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο. Εμείς θα παλέψουμε και θα πάρουμε ότι θα μας επιτρέψει ο αντίπαλος να διεκδικήσουμε» τονίζει ο Σάββας Κατσούνης.

Τα προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν στον Χολαργό εδώ και λίγες εβδομάδες. Ο Πρίτσος (έχει βγάλει τον ώμο του) θεωρείται ακόμα ανέτοιμος για να μπει στο γήπεδο και θα είναι το μεγάλο ερωτηματικό για τον αγώνα με τον Αμύντα.