Το μεγάλο «αντίο» του Τσάμη

Μία μεγάλη διαδρομή λαμβάνει τέλος. Στα 42 του, ο Αγγελος Τσάμης αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο Αχαιός γκαρντ, ανακοίνωσε την απόφασή του στους λογαριασμούς του στα social media, έχοντας τελευταίο σταθμό της μακρόχρονης και πολύ επιτυχημένης καριέρας του, την Μύκονο. 

Αναλυτικά:

«Είχε όνειρα, αμφισβήτηση,
χαρά , λύπες ,πόνο ,εμπόδια…
Είχε φίλους και “φίλους”..
Είχε στήριξη, δόξα αλλά και απογοήτευση, απαξίωση…
Είχε αγάπη και χαμόγελα…
Είχε ακόμα περισσότερα και εγώ όλα αυτά τα ονομάζω Μπάσκετ και ζωή, τη δική μου ζωή…
Έφτασε η ώρα να κλείσω έναν κύκλο ζωής , που ξεκίνησε από το μικρό κλειστό της Κάτω Αχαγιάς, με οδήγησε στην Πάτρα, στην Αθήνα , στην όμορφη Ρόδο μου , με ταξίδεψε στο μακρινό Λιμόζ και κατέληξε στην υπέροχη Μύκονο ..
Ευχαριστώ τους γονείς μου , τον αδερφό μου Θάνο και όσους ανθρώπους με ακολούθησαν από την αρχή αυτής της πορείας και όσους δεν είναι τώρα μαζί μου για διάφορους λόγους ..
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και στις ομάδες που με έκαναν μέλος τους , στους προπονητές γι’ αυτό που είμαι μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο , στους αμέτρητους συμπαίκτες και αντιπάλους που με ώθησαν να γίνω καλύτερος παίκτης ..
Κάτι ακόμη θέλω να πω…
Και ενός μόνο παιδιού τον δρόμο να φώτισα, άξιζε που έγινα αυτό που έγινα …
Σας ευχαριστώ!
#αχαγια82 – #ολυμπιαδαΠατρων – #Αεκ -#ΚολοσσοσΡοδου – #λιμοζ #ΠρομηθεασΠατρων – #χολαργος – #απολλωνπατρων – #ΑοΜυκονου».