Το Παλαιό Φάληρο φιλοξενεί τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ Τζο Αρλούκας

Ένας θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Τζο Αρλούκας (ή Αρλάουκας, όπως τον είχαν μάθει οι πιο παλιοί…) θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Παλαιού Φαλήρου και θα μιλήσει στους νεαρούς αθλητές του συλλόγου.

«Ο ΑΟΠΦ έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του τον Τζο Αρλούκας, έναν ζωντανό θρύλο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ! Ο Αρλούκας (ή Αρλάουσκας για τους «παλιούς») θα είναι στο «Σοφία Μπεφόν» την Πέμπτη το απόγευμα (12/10, 17:30), όπου και θα μιλήσει μαζί με τους νεαρούς μας αθλητές, ώστε να τους μεταλαμπαδεύσεις μερικές από τις γνώσεις του για το άθλημα του μπάσκετ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΠΦ, παρουσιάζοντας παράλληλα και το βιογραφικό του θρύλου του ευρωπαϊκού μπάσκετ. «Ο Τζο Αρλούκας έχει κατακτήσει την Euroleague του 1995 με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το 1988 σήκωσε το Κύπελλο Ιταλίας με Σναϊντέρο Καζέρτα και το 1993 το Κύπελλο Ισπανίας με την Ταουγκρες. Επιπλέον το 1994 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ισπανίας με την «Βασίλισσα», ενώ το 1997 σήκωσε με τον σύλλογο της Μαδρίτης και το Κύπελλο Σαπόρτα.
Το 1996 αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ της Euroleague, ενώ τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους σχολιαστές της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Τιμή μας που μια τέτοια σπουδαία προσωπικότητα θα βρεθεί κοντά στα παιδιά του ΑΟΠΦ!».