Το ΠΑΡΟΝ κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του… Εκδίδονται οι οικονομικές άδειες για 4 κλειστά!

Η ανάγκη για τη δημιουργία νέων κλειστών γηπέδων, τα οποία και θ’ αποτελέσουν πόλο έλξης ώστε τα παιδιά να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στον αθλητισμό, ήταν ένα από τα πρώτα ζητήματα που απασχολούσε το ΠΑΡΟΝ και τον εμπνευστή του Δημήτρη Αγγελόπουλο. Με τον διοικητικό παράγοντα να μην έχει κρύψει την πρόθεσή του να δρομολογήσει τις εξελίξεις εκείνες, που θα κάνουν πράξη το συγκεκριμένο όραμα.

Και πλέον τα λόγια αρχίζουν και μετουσιώνονται σε έργα, καθώς όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο οργανισμός, εκδίδονται οι οικονομικές άδειες για 4 κλειστά γυμναστήρια και σύντομα θ’ αρχίσουν και οι εργασίες για να παραδοθούν (!), ενώ παράλληλα γίνεται συμβουλευτική μέριμνα και για 10 ακόμη γήπεδα!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
“Στην αρχή πολλοί πίστεψαν ότι ήταν απλές υποσχέσεις ή ότι κρύβονταν άλλα κίνητρα, όμως τώρα ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι θα πιστέψουν! Το ΠΑΡΟΝ αποδεικνύει ότι ήρθε για να αλλάξει την κατάσταση στον ελληνικό αθλητισμό και να βοηθήσει ουσιαστικά στα προβλήματα που υπάρχουν. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ήδη τα πρώτα ΤΕΣΣΕΡΑ (4) κλειστά γυμναστήρια έχουν περάσει στην έκδοση οικονομικών αδειών και σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες για να παραδοθούν στα σωματεία και στους πολίτες των Νοτίων Προαστίων της Αττικής. Παράλληλα, γίνεται συμβουλευτική μέριμνα για ακόμα δέκα (10) γήπεδα, όμως μέχρι να περάσουν στην επόμενη φάση δεν θα γίνουν περαιτέρω ανακοινώσεις!
Το ΠΑΡΟΝ δείχνει στην πράξη ότι έχει έρθει για να βοηθήσει ουσιαστικά τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της Ελλάδας γι αυτό και καλεί όλα τα σωματεία να συστρατευθούν μαζί του και να ωφεληθούν ουσιαστικά από όσα έρχονται!”.