«Το Περιστέρι δυναμώνει»

ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ - ÁÑÇÓ PERISTERI - ARISΤο Περιστέρι δεν κατόρθωσε να φύγει από την Ερυθραία με το διπλό, ως εκ τούτου κατέληξε στην 4η θέση του νότιου ομίλου και το ερχόμενο Σάββατο θα αναμετρηθεί με το Πευκοχώρι (4ο στον βόρειο όμιλο) για πιθανή ανοιχτή θέση που θα προκύψει στην Α2. Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων δεν παρέλειψε πάντως να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Πανερυθραϊκό και να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του, τόσο για τη συμπαράσταση τους στην Ερυθραία, όσο και για ολόκληρη τη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλα τα μέλη της οικογένειας του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θέλουν να πουν από καρδιάς ένα τεράστιο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους φιλάθλους της ομάδας.

Τόσο για την παρουσία τους κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν, όσο και για την άψογη στάση τους στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό, όπου, παρότι η συμπεριφορά των διαιτητών ήταν προκλητική, ο κόσμος δεν έχασε την ψυχραιμία του και η ομάδα δεν είχε περεταίρω συνέπειες.

Το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ δυναμώνει και αντιλαμβανόμαστε πως κάποιοι ενοχλούνται. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με κάθε κόστος. Αυτό να το θυμάστε φίλοι και εχθροί…

Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ».