“Το σωματείο μας ερήμην του ενεπλάκη σε διαδικασία για την οποία ουδέποτε συναίνεσε”, λέει ο Πολυνίκης!

Η ΕΟΚ αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση στην κατάθεση προσφυγής στο Πρωτοδικείο για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης, ρίχνοντας το… μπαλάκι της εν λόγω κίνησης σε σωματεία. “Αν έχει γίνει από σωματεία, αυτό είναι εν αγνοία της ομοσπονδίας”, ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας, με τον Πολυνίκη – που είναι ένα από τα 21 σωματεία που έχουν δικαιωθεί αρχικά στην προσφυγή τους κατά του αποκλεισμού από τις εκλογές λόγω της μη εγγραφής στο Μητρώο της ΓΓΑ – να ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει δώσει τη συγκατάθεσή του στον δικηγόρο που κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας 29/3 την προσφυγή για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ομοσπονδία.

“Η μόνη εξουσιοδότηση που παρείχε ο σύλλογός μας αφορούσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στο ζήτημα της συμμετοχής του στις εκλογές της Ομοσπονδίας”, αναφέρει η διευκρινιστική ανακοίνωση του Πολυνίκη και προσθέτει: “Δυστυχώς το σωματείο μας ερήμην του ενεπλάκη σε διαδικασία για την οποία ουδέποτε συναίνεσε”, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για το πως, ποιος και με ποιον τρόπο βρέθηκε μπλεγμένο σε όλη αυτή την κίνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πολυνίκη Αγ. Βαρβάρας αναφέρει:

“H διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται υποχρεωμένη να ενημερώσει ότι ουδέποτε συμφώνησε και πολλώ δε μάλλον προέβη σε παροχή σχετικής εντολής και εξουσιοδότησης προς τον πληρεξούσιο δικηγόρο που εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και κατέθεσε αίτηση για ορισμό, ως προσωρινής διοίκησης, την νυν διοίκηση της ΕΟΚ.
Διευκρινίζεται ότι η μόνη εξουσιοδότηση που παρείχε ο σύλλογός μας αφορούσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στο ζήτημα της συμμετοχής του στις εκλογές της Ομοσπονδίας.
Δυστυχώς το σωματείο μας ερήμην του ενεπλάκη σε διαδικασία για την οποία ουδέποτε συναίνεσε”.