“Το ταξίδι με το “πειρατικό” συνεχίζεται”…

peiratiko_Η ήττα λένε φέρνει γκρίνια… Στην περίπτωση του Προμηθέα Χαλανδρίου, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, διότι πολύ απλά άπαντες στον σύλλογο αισθάνονται κάτι παραπάνω από υπερήφανοι για την πορεία της ομάδας. Το “πειρατικό” τους έκανε μία αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής, άγγιξε την απευθείας άνοδο στην Β΄ εθνική και πλέον ετοιμάζει τα… πανιά του για μία ακόμη “μάχη” – κόντρα στον Εργοτέλη – προκειμένου να συνεχιστεί αυτό το ωραίο ταξίδι, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ένωση Ιλίου, με την οποία “μοιράζουν” συγχαρητήρια σε όλο το επιτελείο για την προσπάθεια…

“Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές μας, το προπονητικό team & τον έφορο κο Χαραλαμπόπουλο, της Ανδρικής μας ομάδας, για την επιτυχημένη πορεία που πραγματοποίησαν αγωνιζόμενοι για πρώτη φορά σε Πρωτάθλημα Εθνικής Κατηγορίας, Γ΄ 1ος όμιλος Νότου. Η κατάκτηση της 3ης θέσης στον όμιλο κι η παραλίγο κατάκτηση της 2ης που θα οδηγούσε απευθείας στην άνοδο για τη Β΄Εθνική αποδεικνύουν περίτρανα πως η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων ξέρει να βάζει τον πήχη ψηλά και να αγωνίζεται ώστε να πραγματοποιήσει το κοινό όραμά μας.

“Η επιτυχία δεν είναι οριστική, η αποτυχία δεν είναι μοιραία. Αυτό που μετράει είναι το κουράγιο να συνεχίζεις.” όπως είχε πει κι ο Ουίνστον Τσώρτσιλ.
Απομένει λοιπόν ένας αγώνας ακόμη, αυτός με τον Εργοτέλη που κατετάγη 3ος στον 2ο όμιλο Νότου της Γ΄ Εθνικής και το “ταξίδι με το πειρατικό του Ανδρικού μας συνεχίζεται”!!! εξάλλου κανείς δεν μπορεί σε ένα “πειρατικό” να γνωρίζει τον προορισμό του…
Συγχαρητήρια σε όλους σας και σας ευχαριστούμε πολύ για την υπερηφάνεια που μας κάνετε να αισθανόμαστε ως Σύλλογος αλλά κι όλοι εμείς ως μέλη & φίλαθλοι!!!”.