Και το όνομα αυτού Λευτέρης Καλογήρου. Ο λόγος για το νέο προπονητή του Γυμναστικού Χαλκίδας, ο οποίος αναλμβάνει να οδηγήσει τον σύλλογο μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Λιόγα. Ο 47χρονος προπονητής, με προϋπηρεσία σε αρκετές ομάδες σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, έχει βρεθεί και στο πλευρό του Λευτέρη Σούμποτιτς στον Παναθηναϊκό δηλώνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Διαθέτει, άλλωστε την εμπειρία για να καθοδηγήσει τον Γυμναστικό στα δύσκολα μονοπάτια της Γ’ εθνικής, καθώς πέρυσι ήταν στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κρατώντας το τιμόνι του Αιγάλεω. Στο βιογραφικό του αναγράφεται επίσης και το πέρασμα απ’ τους πάγκους αρκετών ομάδων στις κατηγορίες αυτές, όπως Αίολος-Ταύρος, Εθνικός Ελληνορώσων, Άλιμος, Ηλυσιακός, Αθηναϊκός, Χολαργός.

Πλέον άπαντες στον σύλλογο του Γυμναστικού έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο ματς της πρεμιέρας με τον Εργοτέλη (την Κυριακή στις 15:00), με τους διοικούντες να στέλνουν κάλεσμα στον κόσμο της Χαλκίδας, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Μάλιστα όπως επισημαίνουν η είσοδος στο ματς θα είναι ελεύθερη!