Το φιλικό με Ικάρους και η στήριξη σε Καραϊσκο

iraklis_logoΕπειτα από ένα τριήμερο ξεκούρασης, οι παίκτες του Ηρακλή επέστρεψαν την Τετάρτη στις επάλξεις.

Απών είναι ο Μίροσλαβ Τσουμπρίλο, ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε άδεια και αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 26 Δεκεμβρίου, ενώ εκτός παραμένουν οι Αλέξανδρος Μήτσιαλος και Εύθυμης Κοθράς. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Κοθράς ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης εξαιτίας ενός μικρού διαστρέμματος που έπαθε στο ματς με το Ψυχικό.

Θέλοντας να κρατήσει σε αγωνιστική ετοιμότητα τους παίκτες του ο Στέφανος Πέρκος έχει προγραμματίσει το Σάββατο (21/12), έχει  φιλική αναμέτρηση με τους Ικαρους Σερρών στο Ιβανώφειο.  Οσον αναφορά τις προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν μέχρι την Δευτέρα (23/12), έπειτα θα ακολουθήσει τριήμερο ρεπό, ενώ η επιστροφή τους στο γήπεδο είναι προκαθορισμένη για την Παρασκευή (27/12), ενώ αποφασίστηκε εξαιτίας του ματς που ακολουθεί με τον Φίλιππο Βέροιας (4/1), να μην δοθεί άδεια παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Στήριξη σε Καραϊσκο

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η διοίκηση των «κυανέρυθρων» καθώς αποφασίστηκε τα έσοδα από το παιχνίδι με την ΑΕΚ να δοθούν στην οικογένεια του Γιώργου Καραίσκου για τα έξοδα που απαιτούνται για την νοσηλεία του.

Πηγή: blueraena.gr