Το “Χ” ρε παιδιά στην ΕΣΚΑ-Η, το ξεχάσατε!

eskah_programmaΗ κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η φτάνει στο τέλος της και το ενδιαφέρον “χτυπάει κόκκινο”, καθώς ακόμη τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει για τα play off. Θα περίμενε, λοιπόν κανείς οι ιθύνοντες την Ένωση να έκαναν το παν για ν΄ αναδείξουν το πραγματικά εντυπωσιακό “προϊόν” τους, ειδικά τώρα στις τελευταίες αγωνιστικές.

Εκείνο όμως που διαπιστώσαμε “σκαλίζοντας” το επίσημο site της Ένωσης ήταν πως τα τελευταία 24ωρα έχουν παραμελήσει την ενημέρωση της πιο σημαντικής κατηγορίας: αυτής των αποτελεσμάτων! Αναζητώντας, λοιπόν τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής είδαμε ότι τα παιχνίδια του μπάσκετ είχαν αποτελέσματα… ποδοσφαιρικού αγώνα, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε.
1-2, 2-1 και ούτω καθεξής! Το “Χ” όσο κι αν το ψάξαμε δεν το βρήκαμε πουθενά. Μάλλον το ξεχάσατε φίλοι μας εκεί στην ΕΣΚΑ-Η…
Αλλά είναι κρίμα στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος μία τόσο σημαντική κατηγορία στο επίσημο site να είναι σχεδόν δύο 24ωρα μετά το τέλος των αγώνων με ελλειπή ενημέρωση.