Το colpo grosso της Κυπριακής Ομοσπονδίας με τους τρεις νεαρούς Έλληνες μπασκετμπολίστες!

Το colpo grosso επιχείρησε να κάνει πρόσφατα η Κυπριακή Ομοσπονδία, προκειμένου να ενισχύσει τις μικρές εθνικές της ομάδες! Η Κυπριακή Ομοσπονδία έχει ήδη ρίξει τα… δίχτυα της προς διάφορες κατευθύνσεις, αναζητώντας σε πρώτη φάση ομογενείς παίκτες που θα μπορούσαν να δυναμώσουν τα αναπτυξιακά τμήματά της (με το βλέμμα να έχει πέσει προς την Αυστραλία), αλλά δεν στέκονται μόνο σε αυτές τις αναζητήσεις.

Στο πλαίσιο της δημιουργίας δυνατών αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων οι υπεύθυνοι της Κυπριακής Ομοσπονδίας, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το infobasket.gr, “πλεύρισαν” και τρεις Έλληνες νεαρούς αθλητές! Τρεις παίκτες που έχουν δείξει αρκετά καλά δείγματα γραφής έως τώρα με τις ομάδες τους, δίχως όμως να έχουν… δελεάσει και τόσο τους υπευθύνους των κλιμακίων των εθνικών ομάδων.

Κάτι που έδειξαν να το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι της Κυπριακής Ομοσπονδίας. Και αυτό επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν στο πλαίσιο της πρόσφατης παρουσίας στην Ελλάδα για φιλικά παιχνίδια της Κ16. Στο περιθώριο, λοιπόν των τριών αναμετρήσεων που έδωσε η Κ16 επί αθηναϊκού εδάφους (κόντρα σε Ολυμπιακό Πειραιώς, Πρωτέα Βούλας και ΑΟΝΑ Αργυρούπολης), οι παράγοντες που ήταν μαζί με την αποστολή “πλεύρισαν” τους τρεις νεαρούς Έλληνες παίκτες, προτείνοντάς τους να παίξουν για λογαριασμό της Κύπρου στις επόμενες διοργανώσεις!!!

Όχι μεν, αλλά από τους τρεις…

Όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι; Σε πρώτη φάση οι τρεις νεαροί Έλληνες τήρησαν επιφυλακτική στάση, ευελπιστώντας ότι ίσως δεχθούν κάποια κλήση από τους υπευθύνους των αναπτυξιακών τμημάτων της εθνικής Ελλάδας. Δεν αποκλείεται, όμως εάν δουν ότι δεν υπάρχει… θέση για αυτούς στις προεπιλογές των ελληνικών αναπτυξιακών τμημάτων, να αλλάξουν πλεύση, στρέφοντας το βλέμμα τους προς την Κυπριακή Ομοσπονδία και τις παροχές που εκείνη τους έχει προσφέρει… Ίδωμεν!