Το Summer Hoops 4 «αφιερώνει» τη φανέλα του στα Παιδικά Χωριά SOS!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πιο καλοκαιρινό μπασκετικό event στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το Summer Hoops powered by Cosmos Sport για 4η χρονιά έπαιξε beach basket στην παραλία του Καρτερού με καλοκαιρινή διάθεση, αλλά και με συνέπεια στο υγειονομικό πρωτόκολλο κατά του Covid.


Παιδιά και ενήλικες φόρεσαν τα μπασκετικά τους «kit» και αγωνίστηκαν στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που είχαν στηθεί στην παραλία News Beach στον Καρτερό. Οι μάχες στην άμμο αλλά και στον καύσωνα ήταν συναρπαστικές. Κύπελλα, μετάλλια, έπαθλα & μπασκετικά δώρα διεκδίκησαν όλοι οι συμμετέχοντες που βρέθηκαν το διήμερο 31/7 & 1/8 στο Summer Hoops 4.

Ανανεώνουμε το ραντεβού για το καλοκαίρι του 2022!
Ως τότε…. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθούν για αγορά αθλητικού εξοπλισμού στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS . ΜΟΝΟ για το μήνα Αύγουστο η συλλεκτική μπασκετική double face φανέλα του Summer Hoops 4 powered by Cosmos Sport θα είναι διαθέσιμη στο www.cosmossport.gr με ΟΛΑ τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατίθενται στα Παιδικά Χωριά SOS. Απέκτησε ΤΩΡΑ και εσύ τη συλλεκτική φανέλα ΕΔΩ https://www.cosmossport.gr