Τραπεζανλίδης: «Η διαιτησία καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την ήττα»

Στη Βέροια αγωνίζεται το απόγευμα της Κυριακής, ο Φίλιππος και για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τη Μεταμόρφωση Βόλου, μια ομάδα που ξεκινάει αυτή την Κυριακή τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις (την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό).

Ο Γιώργος Τραπεζανλίδης δήλωσε στο filipposbc.gr για τον πρώτο αγώνα του Φιλίππου με το Ανατόλια :  «Η ομάδα μας δεν παρουσιάστηκε όπως περιμέναμε. Η εικόνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο θετική. Μείναμε  πίσω στο σκορ από νωρίς, καταφέραμε βέβαια να ισορροπήσουμε το παιχνίδι αλλά πιστεύω η διαιτησία του Γερακίνη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και ειδικά όταν ο Φίλιππος ισοφάριζε το παιχνίδι ήταν αυτή που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την ήττα.

Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά η ομάδα έδειξε ότι έχει τις δυνατότατες και το “βάθος”  του πάγκου να μπορεί να παίζει 40 λεπτά ένα παιχνίδι ενώ οι αντίπαλοι μας τα τελευταία 10 λεπτά είχαν κουραστεί. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, χάσαμε από μια πολύ καλή ομάδα δεν κρίθηκε όμως τίποτα. Η ήττα αυτή θα μας συσπειρώσει και θα μας πεισμώσει ακόμη περισσότερο.

Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή με την Μεταμόρφωση Βόλου και έχουμε ανάγκη την στήριξη του κόσμου. Καλώ όλου τους φιλάθλους να είναι στο πλευρό μας σε ένα πραγματικά δύσκολο αγώνα».

Ο Σ.Φ Βέροιας στο πλευρό του Φιλίππου

Συνάντηση είχε χθες Τετάρτη 17/10 η Διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας με το προεδρείο του Συνδέσμου Φιλάθλων ΒΕΡΟΙΑΣ “Queen’s Boyz”. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του συνδέσμου και οι δύο πλευρές αφού αντάλλαξαν απόψεις πήραν από κοινού την απόφαση να ενισχυθεί δυναμικά η «κερκίδα» με οπαδούς σε κάθε παιχνίδι του Φιλίππου.

Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Τραπεζανλίδης δήλωσε στο filipposbc.gr : «Θα είναι μια σημαντική βοήθεια η παρουσία των παιδιών στο γήπεδο. Θέλω να τους ευχαριστήσω εκ των πρότερων για την συνεργασία. Καλούμε όλο τον κόσμο να βρεθεί την Κυριακή 21/10/2012  στις 17:00 στο ΔΑΚ Μακροχωρίου και να βοηθήσει την ομάδα μας στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μεταμόρφωση Βόλου.»

Να τονίσουμε ότι στο γήπεδο την Κυριακή 21/10 θα υπάρχει διαμορφωμένος χώρος με τηλεόραση ώστε οι φίλαθλοι να μπορούν να παρακολουθήσουν και το παιχνίδι ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΕΡΟΙΑ (16:00).