Τραπεζανλίδης: «Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο»

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Φιλίππου Βέροιας για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής 20/1 με αντίπαλο το Μαρούσι. Η θέληση που έχουν δείξει οι φίλοι της ομάδας, οργανωμένοι και μη μετά το κάλεσμα αλλά και τη μείωση των εισιτηρίων διαρκείας από την Διοίκηση, είναι πρωτοφανής και ο κόσμος αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας κος Γιωργος Τραπεζανλίδης ζήτησε την συνεργασία του πρόεδρου του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κου Παύλου Παυλίδη  στο να κατέβουν όλες οι κερκίδες του Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας»  για να διευκολυνθεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο.

Ο Γιώργος Τραπεζανλίδης δήλωσε στο filipposbc.gr : «Από την πρώτη μέρα καταβάλλουμε όλοι μας, διοίκηση, προπονητές και παίχτες τεράστια προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου, και θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος. Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω το πόσο πολύ πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της. Χαίρομαι που ο κόσμος έχει εκδηλώσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το παιχνίδι με το ΜΑΡΟΥΣΙ. Θέλω από την πλευρά μου να καλέσω τους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας σε όλα τα επόμενα παιχνίδια μας».

Μείωση στα εισιτήρια διαρκείας

Στο μεταξύ, η ομάδα της Βέροιας ανακοίνωσε τη μείωση των εισιτηρίων διαρκείας για την υπόλοιπη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, αφουγκραζόμενη τις απαιτήσεις των καιρών και τις ανάγκες του απλού φιλάθλου, έλαβε την απόφαση μείωσης των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2012- 2013. Έτσι οι φίλοι του μπάσκετ ΜΟΝΟ με 20 ευρώ θα έχουν δυνατότητα να παρακολουθήσουν (τους εντός έδρας αγώνες) και να στηρίξουν την πρώτη ομάδα της Ημαθίας στην παρουσία της στην Β’ Εθνική κατηγορία αλλά και την επίτευξη του τελικού της στόχου, που δεν είναι άλλος παρά η άνοδος στην Α2.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

1. Εισιτήρια Απλά – 5 ευρώ

2. Εισιτήρια VIP– μετά από τηλεφωνική επικοινωνία

3. Εισιτήρια Διαρκείας – 20 ευρώ

Η διάθεση των διαρκείας με τις νέες τιμές θα αρχίσει από το πρωί της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου 2013 από τα εξής σημεία :

1. Γρ. Φιλλίπου Βέροιας (Τμήμα Μπάσκετ) – Περικλέους 2 Τηλ. 23310 20954

2. Κατάστημα Benetton – Βενιζέλου 31 Βέροια Τηλ. 23310 66255

3. Κατάστημα ΟΧΕΤΤΕ – Ελευθερίου 7, Βέροια Τηλ. 23310 60977

4. Δ.Α.Κ Μακροχωρίου «Δημ. Βικέλας» (κατά την διάρκεια του αγώνα)