Τρεις αθλητές του Τελεθριακού με Covid, κανονικά το ματς με το Μίλωνα!

Το υγειονομικό πρωτόκολλο προβλέπει πως για ν’ αναβληθεί ένα παιχνίδι απαιτούνται τέσσερα κρούσματα να είναι θετικά. Στην περίπτωση του Τελεθριακού οι θετικοί αθλητές είναι τρεις, με την ΕΟΚ ν’ ακολουθεί το γράμμα του νόμου και να μην αναβάλλει το παιχνίδι με το Μίλωνα! Το γράμμα του νόμου είναι λογικό να τηρείται, όμως όταν αντιμετωπίζουμε μία κατάσταση σαν κι αυτή που υπάρχει το τελευταίο διάστημα με την αυξητική τάση των θετικών κρουσμάτων, ίσως η λογική κίνηση θα ήταν να μην τηρηθεί επακριβώς το γράμμα του νόμου, αλλά να ληφθούν πιο αυστηρά μέτρα και να οδηγούνταν το παιχνίδι σε αναβολή, διότι ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος ότι πέραν των τριών θετικών, δεν αποκλείεται κι άλλοι παίκτες ν’ αντιμετωπίσουν παρόμοιο πρόβλημα…

Ο σύλλογος της Ιστιαίας, πάντως θα βρεθεί στο κλειστό του Μίλωνα, έστω και με μόλις 6 παίκτες, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του.

“Αγαπητοί φίλοι του Τελεθριακού σας ενημερώνουμε ότι η αντρική μας ομάδα έχει 3 κρούσματα κορονοϊού και από τους 10 αθλητές (οι άλλοι 2 είναι έφηβοι και δε κατεβαίνουνε στα εκτός έδρας ματς) θα αγωνιστούμε 6 άτομα καθώς ακόμη ένας λείπει σε προγραμματισμένο ταξίδι.
Η ΕΟΚ δυστυχως δεν ανέβαλε το ματς και δικαίως διότι το πρωτόκολλο απαιτεί 4 κρούσματα.
Ως εκ τούτου το αυριανό ματς δεν θα είναι αντιπροσωπευτικό των δυνατοτήτων των 2 ομάδων.
Καταγγέλουμε την ΓΓΑ που έχει θεσπίσει ένα τόσο αυστηρό πρωτόκολλο και ευχόμαστε να επανέλθουμε σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς”.