Τρεις ανανεώσεις, έξι μεταγραφές ο Σπόρτιγκ

Την παραμονή του Σεραφείμ Παπάνογλου, του Πάρη Βεκρή και του Χρήστου Μητσόπουλου ανακοίνωσε ο Σπόρτιγκ, που απέκτησε επίσης τους Αντώνη Ενεζλη, Γιώργο Καδηγιαννόπουλου, Βασίλη Τσεκούρα, Κώστα Τσολάκη, Λευτέρη Τσολάκη και Πέτρο Μοσχοβίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O A.O ΣΠΟΡΤΙΓΚ και το SPORTING CLUB 1991 έχουν την χαρά να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 με τον αρχηγό της ομάδας ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΑΠΑΝΟΓΛΟΥ καθώς και με τους αθλητές του συλλόγου ΠΑΡΗ ΒΕΚΡΗ και ΧΡΗΣΤΟ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟ. Eπίσης την φανέλα του σύλλογό μας θα φόρεσουν και οι αθλητές ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΝΕΖΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΔΗΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ και ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ.

Προπονητής της ομάδας παραμένει ο coach ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ με βοηθό του τον coach ΔΗΜΟ ΜΠΡΟΥΣΣΑΛΗ ενώ έφορος της ομάδας αναλαμβάνει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΜΠΟΛΗΣ.

Καλώς ορίζουμε στην οικογένειά μας όλους τους παραπάνω και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Τέλος, ανακοινώνεται η έναρξη διάθεσης των εισιτήριων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να ενισχύσουν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και να σταθούν αρωγοί στην πορεία της επιστροφής της ομάδας μας εκεί όπου ανήκει. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6945104078 καθώς και 6938998420».