Τρεις προσθήκες ανακοίνωσε ο ΑΓΣΙ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει να δημιουργεί την ομάδα εν όψει της επανέναρξη του πρωταθλήματος ο ΑΓΣ Ιωαννίνων. Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα ανακοίνωσε ακόμα τρεις προσθήκες και συγκεκριμένα, αυτή του έμπειρου Παναγιώτη Τσατάλα, αλλά και τις επιστροφές του Κώστα Καραθανάση και Ντίνου Κοντού.

Οι ανακοινώσεις:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή που αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ/φοργουορντ Παναγιώτη Τσατάλα . Ο Παναγιώτης αγωνίστηκε κατά το παρελθόν στο Kirtland Community College, στον Α.Λ.Φ. Αλίμου, στον Ερμή Πειραιά , στον Α.Ο. Αγρινίου, στον Α.Ο Βόνιτσας, στους Τιτάνες Παλαμά και στο IBC.

Παναγιώτη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΓΣΙ. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!».

«H ομάδα μας ανακοινώνει την επιστροφή στις τάξεις της και επανένταξη των Κώστα Καραθανάση και Ντίνου Κοντού στην ομάδα μας, δυο παιδιών που προέρχονται από τις ακαδημίες μας και την προηγούμενη χρονιά ανήκαν στο δυναμικό του IBC. Επίσης ανακοινώνεται και η ένταξη στην ομάδα μας του Τάσου Χωλίδη προερχομένου από την ομάδα της Τριανδρίας Θεσσαλονίκης.

Παιδιά σας ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχετε τους στόχους σας, να είστε υγιείς και να εξελιχθείτε μέσα από την ομάδα μας».