Σε τριπλή μεταγραφική κίνηση προχώρησαν οι Ίκαροι Γιαννιτσών, βάζοντας στη… φαρέτρα του προπονητή της ομάδας τους Δημήτρη Σαμαρά, Γιάννη Παπαδόπουλο και Γιώργο Μηντζαρίδη.

Η αρχή των ανακοινώσεων ξεκίνησε με τον Σαμαρά. «Ο Δημήτρης Σαμαράς είναι 30 χρονών και θεωρείται δεινός σκόρερ και διακρίνεται για την ευκολία του στο σκοράρισμα έξω από την γραμμή των 6.75μ. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Άρη. Έπαιξε στο παιδικό και το εφηβικό των κίτρινων. Το 2009 ήταν αρχηγός και πρώτος σκόρερ της εφηβικής ομάδας του Άρη που κατέκτησε αήττητη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στην επαγγελματική ομάδα του Άρη σε επίσημο παιχνίδι έπαιξε μια φορά στο 1o Nick Galis Cup στον τελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Στην Α2 έπαιξε 2 χρονιές με τον Φίλιππο Βέροιας και 1 χρονιά με τον Ερμή Λαγκαδά. Στην Β Εθνική έπαιξε σε Αναγέννηση Φλόγας, Ηρακλή (την χρονιά της ανόδου στην Α2) και Στρατώνι( 3 χρόνια).Στην Γ Εθνική έπαιξε μια χρονιά στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Το Δ.Σ. και η ομάδα των Ίκαρων Γιαννιτσών καλωσορίζει το νέο μέλος της και ευχόμαστε να είναι μια σεζόν γεμάτη ενέργεια, υγεία και επιτυχίες προσωπικές και ομαδικές!», αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση, ενώ υπήρξε και συνέχεια στο… γαϊτανάκι των μεταγραφών. «Ο Παπαδόπουλος Γιάννης στους Ικάρους Γιαννιτσών! Ο 24χρονος ταλαντούχος guard είναι ένας εξαιρετικά καλός αμυντικός, με πολύ καλές αντιδράσεις στο επιθετικό trantition παιχνίδι.
Προέρχεται από τα σπλάχνα του Αία Ευόσμου, ενώ επίσης έχει αγωνισθεί με την Χαλκηδόνα στις Εθνικές κατηγορίες και πέρυσι φορούσε την φανέλα του Α. Σ. Ολύμπου Κορδελιού.
Το Δ.Σ. και η ομάδα των Ίκαρων Γιαννιτσών καλωσορίζει το νέο μέλος της και ευχόμαστε να είναι μια σεζόν γεμάτη ενέργεια, υγεία και επιτυχίες προσωπικές και ομαδικές!», αναφέρει η δεύτερη ανακοίνωση και η… τριπλέτα κλείνει με την παρουσίαση του Μηντζαρίδη. «Ο 26χρονος PF – C αγωνίσθηκε στο εφηβικό του ΠΑΟΚ και του ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ όπως επίσης με την ομάδα της Χαλκηδόνας στην Γ και Β Εθνική.
Πέρυσι αγωνίσθηκε με την ομάδα του Άθλου Αλεξάνδρειας με ιδιαίτερη επιτυχία.
Ένας δυναμικός παίχτης που με τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν θα δώσει λύσεις στην ρακέτα των Ικάρων Γιαννιτσών.
Το Δ.Σ. και η ομάδα των Ίκαρων Γιαννιτσών καλωσορίζει το νέο μέλος της και ευχόμαστε να είναι μια σεζόν γεμάτη ενέργεια, υγεία και επιτυχίες προσωπικές και ομαδικές!».