Τριπλή ενίσχυση στο ρόστερ της Αγίας Παρασκευής…

Στην ενίσχυση του ρόστερ της προχώρησε η Αγία Παρασκευή, προσθέτοντας στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τους Λουκά Βαφιά, Θανάση Χανιά και Ρίτσαρντ Οκουνμπόα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αγίας Παρασκευής:

“Η ΚΑΠ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Έλληνα φόργουορντ Λουκά Βαφιά. Ο Λουκάς έχει ύψος 2 μέτρα, και έχει αγωνιστεί μέχρι πρότινος σε Μανδραϊκό (Β Εθνική), Εθνικό Πειραιώς, Γαλάτσι. Με τη προσθήκη αυτή η ομάδα μας ενισχύεται στη frontline ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Λουκά καλώς όρισες, υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

-Τη σύνθεση του ρόστερ της ολοκληρώνει η ομάδα μας με τη προσθήκη των 2 παικτών.

Ο Θανάσης Χανιάς με υψος 2 μέτρα έχει αγωνιστεί σε Αρη Πετρούπολης (Γ Εθνική), Απόλλωνα (Β Εθνική) Πρωτέα Βούλας όπου κέρδισε και την άνοδο από τη Γ Εθνική στη Β, αλλά και το Φάρο Κερατσινίου όπου και εκεί πανηγύρισε την άνοδο απο τη Β εθνική στην Α2. Ο ταλαντούχος φόργουορντ θα ενισχύσει την γραμμή των ψηλών , και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τη φανέλα του συλλόγου μας.

Ο Ριτσαρντ Οκουνμπόουα, έχει ύψος 1,96 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Είναι γεννημένος το 1998 και αποτελεί άλλον έναν νεαρό παίκτη που έρχεται να προστεθεί στο σύνολο του Παναγιώτη Κακαλιά. Πέρσι αγωνίστηκε στον Α.Σ ΠΕΡΑ και την Α ΕΣΚΑΝΑ, ενώ σαν έφηβος έχει αγωνιστεί στην BAC Ακαδημία Αθηνών. Ρίτσαρντ καλώς ήρθες , καλή πορεία και υγεία ευχόμαστε”.

.
Διαβάστε ακόμη…