Τριπλή κίνηση από την Καβάλα που «φλερτάρει» και με τον Καπινιάρη

Σε τριπλό… χτύπημα προχώρησε η Καβάλα, ενισχύοντας έτσι σημαντικά το ρόστερ της ενόψει της νέας περιόδου. Οι Δ. Αθανασιάδης, Ι. Παντόπουλος και Χ. Πλιούκας είναι οι παίκτες της… τριπλής κίνησης της Καβάλας στο μεταγραφικό παζάρι, που όμως έχει βάλει στόχο να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.

«Στην προσπάθεια συγκρότησης ενός δυναμικού συνόλου, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ανακοινώνει την απόκτηση των Δ. Αθανασιάδη, Ι. Παντόπουλου και Χ. Πλιούκα», αναφέρει η ανακοίνωση για το τριπλό «χτύπημα». Όσον αφορά τον παίκτη που «φλερτάρει» η Καβάλα είναι ο Καπινιάρη, με τον οποίο υπάρχει ήδη επαφή και αναμένονται εξελίξεις. Στόχος εξάλλου είναι η ενίσχυση της θέσης του φόργουορντ με έναν έμπειρο παίκτη, ο οποίος και θα αλλάξει τις ισορροπίες…

Ανακοίνωση για τη διάθεση των διαρκείας εξέδωσε η Καβάλα. Αναλυτικά αναφέρει: “Η ΕΝ.ΚΑ ΚΑΒΑΛΑ BC ανακοινώνει ότι τίθενται σε διάθεση για τους φιλάθλους και τους φίλους της ομάδας οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Οι κάρτες διαρκείας έχουν την συμβολική τιμή 30 ευρώ σε γενική είσοδο, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ομάδος και την διάθεση όσο το δυνατόν περισσοτέρων.
Σημεία πώλησης τα γραφεία της ομάδος ΔΑΚ Καλαμίτσας τέρμα Τενέδου, τις πρωινές ώρες και στο EAT WAY – μικρογεύματα, Ομονοίας 57 όλη την ημέρα, καθώς και στον υπεύθυνο πωλήσεων Μάκη Περτζεμλίδη, τηλ. 6944829889.
Καλούμε τους φίλους της ομάδος και τους φιλάθλους της Καβάλας να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα να ανταπεξέλθει στο στόχο της επανόδου της ομάδος στην Α2 κατηγορία Μπάσκετ”.