Τριπλό… χτύπημα από το Πικέρμι

Σε τριπλό χτύπημα στο μεταγραφικό “παζάρι” προχώρησε το Πικέρμι, καθώς “κράτησε” το Νίκο Παπαδέα και πρόσθεσε στο ρόστερ τους έμπειρους Παναγιώτη Σημαιόπουλο και Δημήτρη Καπετάνο.

“Ο Νίκος ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό γρανάζι για την ομάδα μας την περσινή χρονιά που σηματοδοτήθηκε με την άνοδο της ομάδας μας στην Β ΕΣΚΑ. Με την μεγάλη εμπειρία του από τις εθνικές κατηγορίες αλλά και από την ΕΣΚΑ που έχει αγωνιστεί, την αγωνιστικότητα του αλλά κ τον χαρακτήρα του ήταν πολυ ευκολο να πορευτούμε μαζί κ την νέα χρονιά!!!
Συνεχίζει στα 42 του να προσφέρει στο άθλημα μιας και έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες του ελληνικού μπασκετ(Α1-Δ ΕΣΚΑ) !!!!
Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία Νίκο!!!”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου με την οποία γνωστοποιεί την παραμονή του Παπαδέα, ενώ στη συνέχεια έρχονται και οι δύο κινήσεις που ενισχύουν το ρόστερ της ομάδας.

“Άλλη μια μεταγραφική βόμβα πυροδότησε ο Α.Ο Πικερμίου καθώς συμφώνησε με τον Παναγιώτη Σημαιόπουλο. Σπουδαία μεταγραφή για τον Α.Ο Πικερμίου που δυναμώνει πάρα πολύ για την νέα χρονιά στην Β ΕΣΚΑ βάζοντας και πάλι ψηλά τον πήχη! Ένα σύντομο βιογραφικό του Παναγιώτη Σημαιόπουλου αν και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις!!!
Παναγιώτη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Α.Ο Πικερμίου, Καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!!” και “Ο ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή ΚΑΠΕΤΑΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ. Ο Δημητρης έχοντας εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες έρχεται στην ομάδα μας για να βοηθήσει την φετινή μας προσπάθεια με το πάθος και την αποτελεσματικότητα του μέσα στην ρακέτα. Δημήτρη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!!!

.
Διαβάστε ακόμη…