Τσάπας: «Αδικο να συζητάμε για το πόσο αξίζει η ομάδα»

papamakarios-tsapasTo όνειρό του ζει ο Φάρος Κερατσινίου μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Βαγγέλης Τσάπας αμέσως μετά το τέλος του ματς, απάντησε σε όλους όσοι τους επικρίνουν για το μεγάλο μπάτζετ τους, δεδομένου πως η ομάδα αγωνίζεται στην Α2:

«Αποκλείσαμε τέσσερις ομάδες τις Α1 και έλεγαν ότι ο Φάρος Κερατσινίου έχει πολύ μεγάλο μπάτζετ. Η ομάδα δεν έχει ούτε Βασιλειάδη ούτε Σχορτσανίτη, οπότε όχι, δεν έχουμε τόσο μεγάλο μπάτζετ. Είναι άδικο για αυτά τα παιδιά και τον προπονητή να συζητάμε για το πόσο αξίζει η ομάδα και όχι για το πόσο δουλεύουμε. Ο Παπαμακάριος έπαιξε σήμερα σαν έφηβος, αλλά και άλλοι παίκτες που βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους παίζουν για το Φάρο με την ψυχή τους».

Ερωτηθείς για το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας του ο Βαγγέλης Τσάπας απάντησε: «Ο Φάρος είναι μια οικογένεια. Η ομάδα ακολουθεί την ίδια συνταγή, όπως αυτή που είχαμε όταν ήμασταν στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ. Από τότε είμαστε με τον ίδιο προπονητή, τον Ανδρέα Πολέμη, που τον ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου. Είμαστε όλοι μια παρέα. Και στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ κατέκριναν το ότι ο πρόεδρος έκανε τόση παρέα με τους παίκτες, αυτό κατακρίνουν και τώρα. Αυτό, όμως, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, ακόμα κι αν μας βοηθήσει ο Θεός και ανέβουμε στην Α1. Να διατηρήσουμε την παρέα μας πάνω από όλα και να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ».

Τέλος, για τους στόχους τους πρόσθεσε: «Δεν είμαι μάντης. Στόχος μας είναι να ανέβουμε στην Α1 και να μείνουμε εκεί για πολλά χρόνια. Είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι καιρό πίσω από την ομάδα, γινόμαστε περισσότεροι και επιφυλάσσουμε κάτι μεγαλύτερο, αν με το καλό βρεθούμε στην Α1. Το τελευταίο διάστημα, ο δήμος είναι πολύ κοντά στην ομάδα μας, όπως και ο κόσμος του Κερατσινίου. Υπάρχει μπασκετικός κόσμος και θέλουμε να έχουμε όλο και περισσότερους κοντά μας».