Τσάπας: «Ενα όμορφο ταξίδι με ξεκάθαρη “Ιθάκη”»

Για την έως τώρα πορεία του Ιωνικού μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο Βαγγέλης Τσάπας αλλά και για το στόχο και τον υπέροχο κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας. 

“Η κοινή προσπάθεια που ξεκίνησε πριν δυόμιση μήνες από την τετραμελή παρέα-διοίκηση του Ιωνικού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μέχρι στιγμής ο απολογισμός μπορεί να χαρακτηριστεί εξαιρετικός. 

Εκτός από την παρακαταθήκη που άφησε η μαγική πορεία του Κυπέλλου και η μέχρι στιγμής αήττητη πορεία στο πρωτάθλημα, η μεγαλύτερη ικανοποίησή μας είναι η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο και η γενικότερη διάθεση των επίσημων φορέων της περιοχής απέναντι στην ομάδα που δημιουργήθηκε. Η ζεστασιά αυτή του κόσμου προς την Ομάδα αποτελεί εφαλτήριο για νέες προκλήσεις.

Συμμετέχουμε σ’ ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με αξιόλογες ομάδες και σωματεία που έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.Έρχεται μια σειρά πολύ δύσκολων αγώνων για εμάς και η Ομάδα οφείλει να είναι συγκεντρωμένη στο στόχο.
Στόχος όλων μας είναι ξεκάθαρα φέτος ο Ιωνικός να ανέβει ένα σκαλί ψηλότερα σε πρώτη φάση. Θα είναι όπως δείχνει από το ξεκίνημα ένα όμορφο ταξίδι με ξεκάθαρη “Ιθάκη” την Α2 κατηγορία. Το ζητούμενο είναι να στηριχθεί η Ομάδα κι αν έρθει κι ένα δύσκολο αποτέλεσμα, που σ’ ένα μαραθώνιο τριάντα αγώνων πάντα θα υπάρχει, να είμαστε στο πλευρό της και στο τέλος όλοι μαζί το Μάιο να γιορτάσουμε.

Με τον κόσμο κοντά στην Ομάδα μπορούμε να ονειρευόμαστε υπερβάσεις”.