Τσέκενης: “Έτοιμοι να μοχθήσουμε για να επιστρέψουμε στις νίκες”

tsekenhs_2Το Κορωπί των πολλών αστέρων φιλοξενεί αύριο (Σάββατο 12/3, 17:00) η Νίκη, στο κλειστό της Κοκκινιάς. Η ομάδα του Αμαρουσίου δεν έχει πλέον πολλά περιθώρια για χαμένους βαθμούς, γι’ αυτό και οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους για τη νίκη, τόσο στην αυριανή αναμέτρηση, όσο και στις επόμενες, όπως εξάλλου δήλωσε και ο Γιάννης Τσέκενης, στο nikiamarousiou.gr

“Η βαθμολογική μας θέση δεν μας επιτρέπει άλλες απώλειες, γι’ αυτό και κάθε εβδομάδα θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη, ανεξαρτήτως ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Με αυτό το σκεπτικό θα “παλέψουμε” και αύριο απέναντι στο Κορωπί, το οποίο βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία και εντυπωσιάζει τις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ φυσικά διαθέτει και παίκτες με τεράστια ποιότητα, όπως για παράδειγμα οι Σκλάβος και Αγαδάκος, με παραστάσεις επιπέδου Ευρωλίγκας.

Εμείς, ωστόσο, δεν έχουμε κανένα άγχος, ούτε μας προξενεί φόβο η δυναμικότητα του αντιπάλου -το αποδείξαμε άλλωστε στον μεταξύ μας αγώνα του α’ γύρου- και είμαστε έτοιμοι να “μοχθήσουμε” ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες. Θα πρέπει να δώσουμε βάση στις λεπτομέρειες, διότι πιστεύω πως αυτές θα κάνουν τη διαφορά και θα κρίνουν το ματς. Παρά τη θέση μας στη βαθμολογία, το ηθικό μας δεν είναι πεσμένο, κάτι που φάνηκε και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, όπου δείξαμε στις προπονήσεις τη “δίψα” και το πάθος με το οποίο αναμένουμε το αυριανό παιχνίδι. Δουλέψαμε σκληρά και είμαστε έτοιμοι για ακόμη μία “μάχη”…”.