Τσέκενης: «Να… διορθώσουμε την εικόνα μας»

Μία ημέρα νωρίτερα από τα… συνηθισμένα, δηλαδή αύριο Σάββατο (11/2, 18:00) θα φιλοξενήσει η Νίκη Αμαρουσίου τη “νεοφώτιστη” Σαντορίνη, σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα των Κυκλάδων, ο ΑνδρέαςΤσέκενης υπογράμμισε:

“Προερχόμαστε από μία πολύ κακή εμφάνιση στη Νάξο και αν μη τι άλλο οφείλουμε να… διορθώσουμε την εικόνα μας. Πάντως, η ήττα αυτή δεν μας επηρεάζει ψυχολογικά, διότι έχουμε πραγματοποιήσει αρκετά καλή πορεία στους τελευταίους αγώνες και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει από μία άσχημη μέρα. Η αυτοπεποίθησή μας παραμένει ψηλά και θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι αύριο, αφήνοντας πίσω μας την κακή παρένθεση της Νάξου.

Είναι πολύ σημαντικό το αυριανό ματς για εμάς, αφού με νίκη θα βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας. Η Σαντορίνη είναι ομάδα που έχει αποδείξει ότι δεν μπορείς να την υποτιμήσεις, έχοντας στο ρόστερ της ορισμένους παίκτες έμπειρους με παραστάσεις υψηλού επιπέδου. Ωστόσο, πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και δείξουμε το καλό μας πρόσωπο θα τα καταφέρουμε”.