Τσακίρης: «Χωρίς άγχος με τον Αίολο»

Ο Διαγόρας έκανε στο Κοντόπευκο τη χειρότερή εμφάνισή του και γνώρισε βαριά ήττα από την Αγία Παρασκευή, ωστόσο τα… δύσκολα ακολουθούν. Την Κυριακή η ομάδα της Ρόδου θα φιλοξενήσει τον αήττητο Αίολο Τρικάλων και ο Γιάννης Τσακίρης αντιμετωπίζει σε μόνιμη βάση προβλήματα στην προετοιμασία, λόγω των στρατευμένων Δημητρίου, Φιλιόπουλου και της απουσίας του Παναγιωταράκου από τις προπονήσεις λόγω της σχολής του στην Αθήνα.

«Πρέπει να μάθουμε να ζούμε μ’ αυτά τα προβλήματα. Η ομάδα δεν μπορεί να φτάσει στην επιθυμητή κατάσταση με τους μισούς παίκτες στις προπονήσεις. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να δουλέψουμε σκληρά. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Αίολο Τρικάλων, που είναι η καλύτερη ομάδα της Β’ Εθνικής. Αυτό αποδεικνύεται από το ρόστερ, την ποιότητα των παικτών του και τα αποτελέσματα που έχει στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι θα είναι η μία ομάδα που θα ανέβει σίγουρα στην Α2» λέει ο προπονητής του Διαγόρα.

«Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, γνωρίζουμε τη δυναμική των αντιπάλων μας. Θα παίξουμε χωρίς άγχος, γνωρίζοντας ότι ο Αίολος είναι το φαβορί για τη νίκη στο μεταξύ μας παιχνίδι».

Πηγή: 12soccer.gr