Τσακαλέρης: «Θα πάμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε»

Ο Αρκαδικός κατάφερε να φανεί κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικός κοντράροντας στα ίσια τον Δούκα έως το τέλος. Ο Ευθύμης Τσακαλέρης σε δηλώσεις του για το παιχνίδι, τόνισε πως η ήττα αυτή δεν θα τους επηρεάσει καθώς μπροστά τους έχουν μία  δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό.

«Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Το παιχνίδι είχε πολλά πρόσωπα. Προσπαθήσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ και τα καταφέραμε. Στο τέλος του αγώνα μάς ξέφυγαν στους 9 πόντους στα τελευταία 2,25′ όμως δείξαμε πάθος, δείξαμε ψυχή και με τη βοήθεια του κόσμου το γυρίσαμε, αλλά εκεί χρειάζεται και η τύχη για να μπει και η βολή και να πάρουμε το παιχνίδι. Έτσι είναι το μπάσκετ, μία θα τα βάζεις και μία θα τα χάνεις. Συγχαρητήρια στον Δούκα και εμείς από την πλευράς μας πρέπει τώρα να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας γιατί το Σάββατο έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς στον Εθνικό.

 Εμείς στην έδρα μας πάντα είμαστε δυνατοί και δεν νομίζω να γυρίσει ψυχολογικά γιατί και τα παιδιά ξέρουν ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα παίρνεις για να σε βοηθήσουν και ψυχολογικά αλλά και να τελειώνεις και μία ώρα αρχύτερα από τον πρωταρχικό σου στόχο. Από ‘κεί και πέρα, πιστεύω ότι δεν θα μας επηρεάσει σε κάτι με τον Εθνικό. Θα πάμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και να κάνουμε το παιχνίδι που πρέπει και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Θέλω να αναφερθώ και στον αρχηγό της ομάδας, τον Γιώργο Κοψαύτη. Είναι μία μεγάλη απώλεια. Είμαστε μια νεανική ομάδα που η κάθε απουσία είναι αισθητή. Περαστικά στον Γιώργο και μακάρι να γυρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί τον χρειάζεται η ομάδα».