Τσαλδάρης: «Δεν διαχειριστήκαμε την ατμόσφαιρα», Καλαμπάκος: «Εχει ακόμα μεγάλη ανηφόρα»

Εξαιρετική ήταν η συνέχεια του Χαρίλαου Τρικούπη απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς με μία επιβλητική εμφάνιση κατάφερε να κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος και ο Δημήτρης Τσαλδάρης μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα για το παιχνίδι… Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μεταξύ άλλων ανέφερε. «Συγχαρητήρια στον Τρικούπη για τη νίκη. Είναι ξεκάθαρο ότι την άξιζε. Από την άλλη μεριά δεν μπορέσαμε να κάνουμε σε κανένα σημείο το παιχνιδιού να κάνουμε αυτό που θέλαμε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. θεωρώ ότι ήταν εμφανές ότι δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την ατμόσφαιρα αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού που έπαιξε η ομάδα του κοουτς…»

Ο Ντίνος Καλαμπάκος από την άλλη είπε. «Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένα. Οτι είπαμε για 35 λεπτά, ήμασταν πάρα πολύ καλοί απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Να πω και καλή αρχή στον Δημήτρη (σ.σ. Τσαλδάρη). Είναι σκληρό αυτό το πρωτάθλημα, του το είπα. Σε κανά μήνα ο Ολυμπιακός θα είναι πάρα πολύ καλός… Παίξαμε πρώτο παιχνίδι εντός με τον Ολυμπιακό, όπως καταλαβαίνετε είχε μεγάλο σούσουρο, μεγάλο όνομα θα ερχόταν εδώ…».