Τσαλώνης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά», Μυλωνίδης: «Ολα τα εντός έδρας παιχνίδια είναι τελικοί»

Μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή, πήρε η Χαλκηδόνα απέναντι στους Μαχητές.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Κορνήλιος Τσαλώνης μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε για το παιχνίδι σχολιάζοντας. «Θέλαμε να κλείσουμε θετικά τον πρώτο γύρο. Τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, σε όλο το τεχνικό τιμ. Δουλέψανε όλη τη βδομάδα, ήμασταν αρκετά διαβασμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πήραμε το θετικό αποτέλεσμα και να βλέπουμε τη συνέχεια ακόμα καλύτερη…».

Από τη δική του πλευρά ο Σταύρος Μυλωνίδης, δήλωσε. «Ηταν μία μεγάλη νίκη απέναντι σ΄εναν σπουδαίο αντίπαλο. Τελευταία η ομάδα δείχνει πολύ καλά σημεία. Προέρχομαστε από ένα αποτέλεσμα στο Βόλο στο οποίο χάσαμε στο τελευταίο σουτ. Από εδώ και πέρα όλα τα εντός έδρας παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς, αν θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η σωτηρία…».

Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής των Μαχητών, Δημήτρης Γεορφώτης, λέγοντας. «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Χαλκηδόνας, κέρδισε δίκαια. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν είχαμε καθαρό μυαλό γι΄αυτό και πήγε το παιχνίδι εκεί που πήγε. Ημασταν πολύ κακοί στις βολές χάσαμε περίπου 10 και αυτό μας κόστισε. Σε ένα ματς που πάει στους 60 πόντους αν χάσεις 10-15 βολές δεν μπορείς να είσαι μέσα στο ματς.  Εχει δύο βδομάδες που έχουμε προβλήματα τραυματισμών, είμαστε μείον δύο βασικούς και αυτό μας κοστίζει…».