Τσούτσος: «Να παλέψουμε για το καλύτερο»

Ο Εθνικός αντιμετωπίζει το Σάββατο (24/3, 17.00) τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο και ο Νίκος Τσούτσος μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου για τον τρόπο με τον οποίο οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και για τον παράγοντα του «άδειου» γηπέδου.

Ο 35χρονος forward του Εθνικού σχολίασε πρωτίστως: «Ο Ηρακλής έχει μια πολύ καλή ομάδα, με καταξιωμένους παίκτες. Το γεγονός ότι έχει αλλάξει ο προπονητής τους δεν ξέρω πως μπορεί να τους έχει επηρεάσει, σίγουρα όμως θα υπάρχουν διαφορές στο παιχνίδι τους. Εμείς έχουμε κάνει το δικό μας σκάουτινγκ και θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε και να «χτυπήσουμε» τις αδυναμίες τους. Είναι ένα παιχνίδι που θα το αντιμετωπίσουμε χωρίς άγχος, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια, ανέφερε «Το γεγονός οτι το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών σίγουρα είναι καλό για εμάς. Ωστόσο, για τους παίκτες του Ηρακλή μπορεί να λειτουργήσει και θετικά και αρνητικά. Από τη μία, δεν θα έχουν την ώθηση και το χειροκρότημα του κόσμου. Από την άλλη, δεν θα έχουν έξτρα πιέση και άγχος. Αυτό είναι κάτι που κάθε αθλητής και κάθε ομάδα το εισπράττει διαφορετικά. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και ποιοι παράγοντες θα είναι τελικά καθοριστικοί για την έκβαση ενός αγώνα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο δικό μας πλάνο και να παλέψουμε για το καλύτερο».