Τόζιος: «Τα πάντα για τη νίκη» 

Αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρι τέλους το ροζ φύλλο αγώνα και να φτάσει στη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα είναι ο Δούκας, ο οποίος θα κοντραριστεί την Τετάρτη (20/12, 18:00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά με αντίπαλο το Μαρούσι, για το τελευταίο παιχνίδι για το 2017.

Η ομάδα των εκπαιδευτηρίων προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ηρακλή και θέλει να έχει ανάλογη εικόνα και στο αυριανό παιχνίδι με το συγκρότημα του Αμαρουσίου και να την εξαργυρώσει με μια μεγάλη επικράτηση.

Τόζιος: «Τα πάντα για τη νίκη» 

Ο 27χρονος φόργουορντ του Δούκα, Γιάννης Τόζιος μίλησε για το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης και μεταξύ άλλων επεσήμανε:

«Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζουμε μια συμπαγή και σκληροτράχηλη ομάδα με κύριο χαρακτηριστικό την ομοιογένεια. Εμείς προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση κόντρα στον Ηρακλή και θέλουμε να κρατήσουμε όλα τα θετικά στοιχεία που παρουσιάσαμε σε αυτό το παιχνίδι καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς.

Στόχος μας είναι να περιορίσουμε το επιθετικό ριμπάουντ του αντιπάλου μας, να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα στην επίθεση, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος και να ματώσουμε για το θετικό αποτέλεσμα το οποίο σίγουρα θα μας δώσει μεγάλη δύναμη ενόψει της συνέχειας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η νίκη είναι μονόδρομς για εμάς και θα κάνουμε τα πάντα για να την κατακτήσουμε».