Τόζιος: «Τα περιθώρια στενεύουν…»

Ένα ακόμα κρίσιμο και κομβικό παιχνίδι δίνει αύριο (10/02, 17:00) ο Δούκας που θα κοντραριστεί  με τον Απόλλωνα Πάτρας στο Δαΐς.

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος και οι παίκτες του παραμένουν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Αρκαδικό και μετά τις τελευταίες ήττες αναζητούν μια μεγάλη επικράτηση για να μπορέσουν να «ξεκολλήσουν» βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά…

Στο παιχνίδι του Σαββάτου, ο Απόλλων θεωρείται το φαβορί για την επικράτηση, ωστόσο, στο στρατόπεδο των γηπεδούχων οι «μπλε» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να καταθέσουν εύκολα τα όπλα. Κάθε θετικό αποτέλεσμα είναι σωτήριο και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά.

Αυτό άλλωστε αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του φόργουορντ της ομάδας, Γιάννη Τόζιου, ο οποίος στέκεται στις δυσκολίες της αναμέτρησης τονίζοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να παραμείνει για σαράντα αγωνιστικά λεπτά συγκεντρωμένη εάν θέλει να διεκδικήσει κάτι καλό από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα που δεν μπορέσαμε να ανακάμψουμε βαθμολογικά, πλέον κάθε νίκη για εμάς θα είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια που κάνουμε για την σωτηρία μας. Ξέρουμε ότι η κατάσταση παραμένει πολύ δύσκολη για εμάς και ότι τα περιθώρια στενεύουν κάθε εβδομάδα όμως είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Η Πάτρα είναι μια ομάδα που έχει έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της και διαφορετικούς στόχους από εμάς ωστόσο, από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι για 40 αγωνιστικά λεπτά».