Ο Γιώργος Μακράκης έχει δώσει πολλές φορές βήμα στα νιάτα στους πάγκους των ομάδων που έχει εκπροσωπήσει. Γι’ ακόμα μια φορά σκοπεύει να εμπιστευτεί νέους αθλητές τους οποίους και εξετάζει, ώστε να τους εντάξει στο ρόστερ του Εργοτέλη.

Η γενιά του 1991 έχει την τιμητικής της αφού τρεις από τις μέχρι τώρα επιλογές του είναι εκείνης της χρονιάς. Πρόκειται για τον Νίκο Λεωνίδου, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Άρη, ενώ τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με τα χρώματα του Μέγα Αλεξάνδρου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ο νεαρός αθλητής έχει ύψος 1μ95 και αγωνίζεται στη στις θέσεις «2-3».

“Παρών” στις προπονήσεις ήταν και ο Γιάννης Φλιάτης. Ο νεαρός παίκτης έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Μαντουλίδη στη Γ’ και Β’ Εθνική, ενώ τη χρονιά που μας πέρασε ήταν παίκτης του Αετού Κιλκίς. Το ύψος του είναι 1μ98 και αγωνίζεται στη θέση σμολ φοργουορντ.

Την τριάδα κλείνει ο Βασίλης Γιαχανατζής, ο οποίος αποτελεί μέρος του Μαντουλίδη, με ύψος 1μ83 και ικανότητες στην οργάνωση παιχνιδιού. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα, φαίνεται να άφησαν θετικές εντυπώσεις στον κρητικό τεχνικό, χωρίς όμως ακόμα να έχει καταλήξει κάπου.