«Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα»

Παρά την εύκολη -όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο- νίκη επί του Ανατόλια, ο Φίλιππος Βέροιας δεν εφησυχάζει. Τα λόγια του Δημήτρη Γκίμα, άλλωστε, στην επίσημη ιστοσελίδα του Φιλίππου είναι ενδεικτικά… «Ξεκινάμε θετικά τον δεύτερο γύρο κάτι όμως που δεν σημαίνει κάτι. Το πρωτάθλημα στην ουσία ξεκινάει τώρα. Οι ανατροπές και οι δυσκολίες είναι από εδώ και πέρα και δεν πρέπει να μας ξεγελάει η βαθμολογία. Όλες οι ομάδες βαθμολογικά έχουν μικρή διαφορά. Θεωρώ κομβικό παιχνίδι για όλους τους πρωτοπόρους θα αποτελέσει η αναμέτρηση τους με την Μεταμόρφωση. Συνεχίζουμε να κυνηγάμε τον στόχο» τόνισε ο Δημήτρης Γκίμας.

Στο filipposbc.gr μίλησαν ακόμα τρεις παίκτες του Φιλίππου… «Η ομάδα έκανε μια καλή νίκη και σιγά σιγά δείχνει ότι βρίσκει τον ρυθμό της κάνοντας τις νίκες που χρειάζεται. Η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω να είμαι υγιείς όπως και όλοι οι παίχτες ώστε να επιτύχουμε τον στόχο μας» είπε ο Νίκος Ορφανός. Ανικανοποίητος δήλωσε ο Γιώργος Μπρόζος, που υπογράμμισε ότι… «παίξαμε καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο πήραμε αυτή τη διαφορά των 10 πόντων, καταφέραμε να την αυξήσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά σε αρκετούς τομείς. Σε ένα 2ο γύρο “φωτιά” έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας με αρχή το επόμενο στον Βόλο. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε όλοι υγιείς να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να επιτύχουμε στο τέλος τον στόχο μας».

Ο Αλέξανδρος Ράπτης πρόσθεσε από τη μεριά του: «Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς. Είχαμε νευρικότητα και ίσως να υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητες μας έχοντας στο μυαλό μας την μεγάλη νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι με το Μαρούσι. Ευτυχώς ηρεμήσαμε στο ημίχρονο, πιστέψαμε στις δυνατότητες μας και κάναμε το παιχνίδι πιο εύκολο. Πιστεύω η πορεία της ομάδας στον δεύτερο γύρο θα είναι πολύ καλύτερη».