Υπέβαλε παραίτηση ο Λώρης Σαλάχας από την ΕΣΚ Κυκλάδων!

Σε αλλαγή σκυτάλης – έστω και προσωρινά – προχωρά η ΕΣΚ Κυκλάδων, μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος προέρδου της Λώρη Σαλάχα. Ο Βαλάντης Βλαβιανός είναι εκείνος που αναλαμβάνει τα ηνία της Ένωσης, στο «προσωρινό» σχήμα που δημιουργείται, έως ότου βρεθούν στελέχη που θα θελήσουν να «τρέξουν» τα της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν της παραιτήσεως του κου Λαυρεντίου Σαλάχα από τη θέση του προέδρου και μέλους του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. , τη θέση του ως μέλους του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. λαμβάνει το αναπληρωματικό μέλος κος Εμμανουήλ Ζαφειριάδης. Κατόπιν της ως άνω παραιτήσεως πολλά μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. λαμβάνοντας υπόψη τις διαρκώς επαναλαμβανόμενες μομφές και κατηγορίες, που προσβάλλουν τόσο την Ε.Σ.Κ.Κ. ως σώμα όσο και τα μέλη της προσωπικά, εξέφρασαν τη θέλησή τους να παραιτηθούν. Ωστόσο για το καλό του αθλήματος και προκειμένου να ξεκινήσουν οι αγώνες των πρωταθλημάτων μας ομοφώνως αποφασίστηκε (στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο της 14/9/2020) να παραμείνουμε στις θέσεις μας μέχρι το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου για το οποίο και θα προκηρύξουμε γενική συνέλευση και θα διεξαχθούν εκλογές για νέο Δ.Σ. για το υπόλοιπο της θητείας του τρέχοντος (και βάσει του άρθρου 13 παρ. 3 του καταστατικού μας) . Κατά την ίδια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την 14/9/2020 αποφασίστηκε η συγκρότηση σε σώμα του «προσωρινού» ( μέχρι 24-25 Οκτωβρίου κατά τα άνω) διοικητικού συμβουλίου να έχει ως εξής: Πρόεδρος Βλαβιανός Βαλάντης, Αντιπρόεδρος Ονάσογλου Γεώργιος, Γραμματέας Μαραγκός Νικόλαος, Ταμίας Μανανάς Μιχαήλ , Μέλη Φύριος Φραγκίσκος, Κρητικός Ευστάθιος, Ζαφειριάδης Εμμανουήλ.

Κύριοι, ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Καλούμε όλα τα σωματεία – μέλη της Ε.Σ.Κ.Κ. και όλους αυτούς που ανά καιρούς κατηγορούσαν και κατηγορούν τα εκάστοτε μέλη των διοικητικών συμβουλίων για ανεπάρκεια , για σκοπιμότητες , για εξυπηρέτηση συμφερόντων και λοιπές αστειότητες να βγουν μπροστά και να θέσουν οι ίδιοι υποψηφιότητα ή να βρουν τους κατάλληλους υποψηφίους για το Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. . Να σας επισημάνουμε δε ότι σε περίπτωση μη ευρέσεως επαρκούς αριθμού υποψηφίων (και δη τουλάχιστον δύο τριών υποψηφίων από την Σύρο όπου και η έδρα της Ε.Σ.Κ.Κ.) η Ε.Σ.Κ.Κ. θα παραμείνει ακέφαλη και φυσικά θα σταματήσει η λειτουργία της και η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Θα δύναται να ενεργοποιηθεί ξανά μόνο εφόσον βρεθεί επαρκής αριθμός υποψηφίων και υποβληθεί σχετικό αίτημα στο πρωτοδικείο από σωματείο έχον έννομο συμφέρον ( διοίκηση Πρωτοδικείου)».