Υπεύθυνος Ακαδημιών και προπονητής του Εφηβικού του Απόλλωνα ο Καράμπελας

Ο Απόλλωνας Σμύρνης ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα και σε αυτό το πλαίσιο, ο σύλλογος ανακοίνωσε πως ο Γιάννης Καράμπελας αναλαμβάνει προπονητής του εφηβικού τμήματος αλλά και Υπεύθυνος των Ακαδημιών.

Η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Γιάννη Καράμπελα, ο οποίος επιστρέφει στην Οικογένεια της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”.

Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει Υπεύθυνος Ακαδημιών του Συλλόγου μαζί με τη Μέμη Δελώτη, ενώ θα καθοδηγεί και την Εφηβική ομάδα του Απόλλωνα. Αυτή είναι η τέταρτη θητεία του στον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού έχει καθίσει και στον πάγκο της ανδρικής μας ομάδας σε τρεις διαφορετικές σεζόν (2017-2018 Γ’ Εθνική, 2002-2003 Α’ ΕΣΚΑ, 2001-2002 Α’ ΕΣΚΑ).

Στην “πλούσια” προπονητική του καριέρα έχει διατελέσει τεχνικός στους Πορφύρα, Ένωση Ιλίου, Διαγόρα Δρυοπιδέων, ΓΣ Αγίας Παρασκευής (Α2 Γυναικών), Κορωπί, Άρη Πετρούπολης, Φίλιππο Περιστερίου, Ερμιονίδα, ΑΣΑΕΦ Κούρο Αναβύσσου, Τριφυλλιακό και ΑΕ Ηρακλείου, ενώ φέτος ανέλαβε και τα “ηνία” του Άρη Νικαίας (Γ’ Εθνική).

Κόουτς, σε καλωσορίζουμε πίσω στην Οικογένεια του ιστορικού Απόλλωνα Σμύρνης και σου ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο σου!».