“Υποστολή σημαίας” για τον αρχηγό του ΒΑΟΛ Μανώλη Χατζηλάμπρου

Ο “μαραθώνιος” της Γ’ εθνικής δεν τον φόβισε. Διότι μπορεί ο Μανώλης Χατζηλάμπρου να βαδίζει στο 40ο έτος της ηλικίας του, όμως η καρδιά του το “λέει” ακόμη και θα μπορούσε να προσφέρει αρκετά στην προσπάθεια του ΒΑΟΛ Χίου σε αυτή την πρόκληση στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Ο πολύπειρος αθλητής, ωστόσο σε συνεννόηση με τη διοίκηση του συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να μην ακολουθήσει σε αυτό το “μαραθώνιο”. “Υποστολή σημαίας”, λοιπόν για τον έμπειρο παίκτη, ο οποίος πάντως θα συνεχίσει να αγωνίζεται καθώς θα παραχωρηθεί σε ομάδα της επιλογής του, ενώ παράλληλα θα έχει ουσιαστικό ρόλο στον ΒΑΟΛ Χίου, από το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ακαδημία και του προπονητή στο τμήμα των παγκορασίδων!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Μετά από συνεννόηση Διοίκησης, Τεχνικού Επιτελείου και του αθλητή Μανώλη Χατζηλάμπρου, αποφασίστηκε από κοινού, ο 40χρονος καλαθοσφαιριστής του ΒΑΟΛ Χίου να μην ακολουθήσει την ομάδα στον φετινό μαραθώνιο της Γ΄ Εθνικής και να παραχωρηθεί σε ομάδα της επιλογής του.
Η μη παραμονή του πολύπειρου παίχτη και αρχηγού του ΒΑΟΛ Χίου επί μια δεκαετία δεν επηρεάζει σε τίποτα τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή που κατέχει στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του Βούρειου αλλά και το πόστο του προπονητή του τμήματος παγκορασίδων. Καλή τύχη Μανώλη στον επόμενο σταθμό της καριέρας σου κι όπου κι αν βρίσκεσαι σου ευχόμαστε ολόψυχα να είσαι υγιής και να συνεχίσεις να ξεχωρίζεις και να διακρίνεσαι, όπως έκανες τη δεκαετία 2006/07 – 2016/17 με τα φανέλα του ΒΑΟΛ Χίου: 6 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα, 2 ανόδους και 2 πορείες στη Γ΄ Εθνική, και όπως αξίζει σε έναν αθλητή του ήθους και της αξίας σου”.