Υποψήφιος στις εκλογές της ΕΣΚΑ ο Τάσος Δελημπαλταδάκης

Το μπάσκετ είναι η ζωή του και το έχει αποδείξει εδώ και πολλές δεκαετίες, όντας ένας από τους κορυφαίους μάνατζερ παικτών που έχουν αγωνιστεί στα ελληνικά (και όχι μόνο) γήπεδα. Πλέον ο Τάσος Δελημπαλταδάκης έχει αποφασίσει να συνεχίσει να προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ, από άλλο πόστο. Μετά, λοιπόν από την υποψηφιότητά του στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ, πήρε την απόφαση να διεκδικήσει και την προεδρία της ΕΣΚΑ. Όπως τονίζει μάλιστα στόχος του είναι “… η ΕΣΚΑ να είναι αυτό που πρέπει και αξίζει για το μέλλον του μπάσκετ”, επισημαίνοντας ότι θ’ αναλύσει τις σκέψεις του σε κάθε ομάδα ξεχωριστά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δελημπαλταδάκη αναφέρει:
“Σήμερα ξεκινάω τον Αγώνα μου ώστε η ΕΣΚΑ να γίνει ένωση πρότυπο σε ΟΛΗ την ΕΛΛΑΔΑ! Θα αναλύσω τις σκέψεις μου σε κάθε ομάδα ξεχωριστά !
Δεν πρόκειται να ακούσετε από εμένα ότι θέλω 10 μέλη της αρεσκείας μου για να διοικήσω …ΕΣΕΙΣ ξέρετε καλύτερα τους ΑΞΙΟΥΣ ανθρώπους του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ που έχουν δυνατότητες ….! Η εικόνα κάθε ομάδας σίγουρα αντικατοπτρίζει και τους παράγοντες της….! Εγώ είμαι εδώ ώστε με την 30χρονη εμπειρία μου να εμπνεύσω ,να καθοδηγήσω και να σταθώ έμπρακτα αρωγός σε ότι χρειαστεί ώστε η ΕΣΚΑ να είναι αυτό που πρέπει και αξίζει για το μέλλον του μπάσκετ”.