“Υπόκλιση” του Μυριούνη στον φίλο του Δημήτρη Γκίμα

Ο ΑΟ Αγρινίου πέρασε σαν… σίφουνας από τη Βέροια, επικρατώντας του Φιλίππου με 80-70. Ένα αποτέλεσμα που τονώνει την ψυχολογία της ομάδας του Αγρινίου και συνάμα βάζει σε ακόμη πιο μεγάλες περιπέτειες τον Φίλιππο Βέροιας. Ο προπονητής του Αγρινίου Χρήστος Μυριούνης έφυγε μεν ικανοποιημένος από τη Βέροια, αλλά δεν παρέλειψε να… υποκλιθεί στον φίλο του προπονητή του Φιλίππου Δημήτρη Γκίμα.

Με μία ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook ο Μυριούνης δίνει τα συγχαρητήριά τους στους παίκτες του, όμως στέκεται στον αγώνα που δίνει – όπως επισημαίνει – ο φίλος του Γκίμας. “Πολύ σημαντικό διπλό το σημερινό… Συνεχίζουμε παλλικαρια έχει δρόμο ακόμα…Είμαστε καλή ομάδα!!!
Υ.Γ.Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Βέροιας για την άριστη φιλοξενία τους και να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον αντίπαλο κόουτς και πολύ καλό μου φίλο ΔΗΜΉΤΡΗ ΓΚΙΜΑ για τον δύσκολο αγώνα που δίνει με την ομάδα του κάτω από αντίξοες αγωνιστικές συνθήκες! Είναι μεγάλος μαχητής και του βγάζω το καπέλο!!!”, αναφέρει στο σχετικό post ο κοόυτς του αγρινιώτικου συλλόγου, δείχνοντας έτσι ότι ξέρει να κερδίζει όχι μόνο εντός των γραμμών του παρκέ, αλλά και εκτός αυτών.