Φάνης Χριστοδούλου: “Δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό”…

Για πολλά χρόνια έμενε μακριά από το μπάσκετ, έχοντας αποσυρθεί στην αγαπημένη του Πάρο. Ο Φάνης Χριστοδούλου, ωστόσο πήρε τη μεγάλη απόφαση να επαναδραστηριοποιηθεί και πλέον τίθεται κι αυτός υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ, στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα. Με αφορμή αυτή του την απόφαση, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, επισημαίνοντας ότι “χρειάζεται ένα μείγμα… για να πάει μπροστά το άθλημα”, αλλά και πως “… δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο “μπέμπης” του ελληνικού μπάσκετ στον Over Fm 104,9:

Για την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα “Έχουμε καλές ιδέες, θα βρούμε τις λύσεις και δε θέλουμε κόντρες με άλλους υποψηφίους”.

Για άτομα που θα βρίσκονται απέναντι στις εκλογές: “Αν έχουν καλές ιδέες και σωστή λογική γιατί να μη συνεργαστούμε με ανθρώπους από άλλη παράταξη”.

Για το ποιοι πρέπει να έχουν τα ηνία: “Χρειάζεται ένα μείγμα. Και παλαιοί αθλητές όπως είμαστε εμείς, πρέπει να ακουστούν αλλά πρέπει να υπάρχουν και τεχνοκράτες. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά το άθλημα”.

Παράλληλα, όσον αφορά την διαιτησία και τον στοιχηματισμό στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, υποστήριξε:

“Όπως όλα στην Ελλάδα, έτσι στον αθλητισμό και στο μπάσκετ η οικονομική κρίση έχει τεράστια επιρροή. Δεν υπάρχουν χρήματα όπως δεν υπάρχουν και επιχειρηματίες να ασχοληθούν”, ήταν τα λόγια του κ.Χριστοδούλου για τις επενδύσεις πάνω στο άθλημα.

Για την σημαντικότητα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Α1 τόνισε: “Δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό”.

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιο “μότο” της παράταξης απάντησε: “Όσοι μας αγαπούν και αγαπούν το μπάσκετ πρέπει να μας ψηφίσουν”.