Οι τραγελαφικές καταστάσεις που επικρατούν στην ΕΟΚ, δεν έχουν τελειωμό. Μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Βασιλακόπουλου και την αποχώρησή του, όπως και μελών που πρόσκεινται στο “στρατόπεδό” του, από τη συνεδρίαση για τον ορισμό υπηρεσιακού προέδρου στην ομοσπονδία, φάνηκε ότι η ΕΟΚ θα έμενε… ακέφαλη. Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν. Τα μέλη του ΔΣ που όρισε το Πρωτοδικείο κι είχαν παραμείνει online στην τηλεδιάσκεψη, συνέχισαν τη διαδικασία, δίνοντας το χρίσμα στον Φάνη Χριστοδούλου!

Ο “μπέμπης”, που στηρίχθηκε από τις παρατάξεις των Λιόλιου και Φασούλα, πήρε το χρίσμα για να οριστεί “υπηρεσιακός” πρόεδρος και να οδηγήσει την ομοσπονδία στις εκλογές (με την ημερομηνία πλέον ν’ αναμένεται ότι θα είναι πολύ νωρίτερα από την 31η Μαΐου). Αυτό φυσικά θα συμβεί εάν γίνει δεκτό από το Πρωτοδικείο, όπου και θα σταλούν τα πρακτικά και τα αποτελέσματα για να δηλωθεί η νέα διοίκηση.

Βέβαια από την άλλη η πλευρά των αποχωρησάντων αναμένεται να μην αφήσει το όλο θέμα, δίχως αντίδραση καθώς αναμένεται να προσβάλει στο Πρωτοδικείο τη διαδικασία και την ψηφοφορία.

Τώρα, πέραν του Φάνη Χριστοδούλου στη νέα διοίκηση όπως προέκυψε από τη διαδικασία θα βρίσκονται οι Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στη θέση του Α’ αντιπροέδρου (θέση που ανήκει στον ΕΣΑΚΕ), Νίκος Νικολόπουλος στη θέση του Β’ αντιπροέδρου, Γενικός γραμματέας ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ταμίας ο Μπάμπης Μαρκάκης και Ειδικός Γραμματέας ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος.