“Φίλαθλος, παίκτης, ψυχάρα” και για 4η σεζόν στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Καλλιάρας!

Εάν δεν φορούσε τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, τότε θα ήταν στην εξέδρα για να… τραγουδά από εκεί για την ομάδα! Ο Κώστας Καλλιάρας ωστόσο δεν βρίσκεται στην εξέδρα για να τραγουδά, πολύ απλά διότι έχει αποδείξει όλ’ αυτά τα χρόνια που φορά τη φανέλα της Αναγέννησης ότι δικαίως κατέχει μία θέση στο ρόστερ της. Κι όχι απλά καλύπτει μία θέση, αλλά όπως τονίζουν στον σύλλογο πρόκειται για “… φίλαθλο, παίκτη, ψυχάρα”! Και με γνώμονα όλ’ αυτά, αλλά και την μπασκετική του αξία θα συνεχίσει να φορά για τέταρτη σεζόν τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Δεν είναι απλά ο center κολώνα της ομάδας μας ή το φόβητρο για όλους τους αντιπάλους αλλά και ο δικός μας Κώστας Καλλιάρας που με την απόκτηση του η ομάδα κατάφερε αρκετά όλα αυτά τα χρόνια και άλλαξε επίπεδο. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Κώστας Καλλιάρας θα φοράει τα κιτρινόμαυρα… τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας.
Φίλαθλος, παίκτης, ψυχάρα, με μπασκετικό τσαμπουκά και ίσως ο καλύτερος πασέρ center στην κατηγορία. Ποιος δεν θυμάται την ψυχραιμία του σε κρίσιμες βολές δευτερόλεπτα πριν λήξει ο αγώνας ή επιθετικά ριμπάουντ που μας έδωσαν νίκες.

Αν δεν ήταν ο βασικός μας center, θα βρισκόταν στην κερκίδα να τραγουδά για την Αναγέννησή του”.