Στη Βέροια θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά ο Σταμάτης Μπένας, που υπέγραψε για τη σεζόν 2023-24 στον Φίλιππο.

Ο 38χρονος σέντερ (1985, 2.06μ.) ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά με τους “ερυθρόλευκους”, έχοντας 214 πόντους σε 18 αγώνες (11,9 κατά μέσο όρο) στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεχίζοντας τον “χορό” των ανανεώσεων του περσινού κορμού, η ΔΕ του Φιλίππου Βέροιας με χαρά ανακοινώνει την παραμονή του Σταμάτη Μπένα στο ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν 2023-24!

Ο πολύπειρος PF/C έχει υπάρξει διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Εφήβων και Ενόπλων κι έχει καταγράψει πλούσια καριέρα σε όλες τις βαθμίδες των Εθνικών Κατηγοριών (από Α1 μέχρι Β´ Εθνική με ΜΕΝΤ, ΚΑΟΔ, Ερμή Λαγκαδά, Ηρακλή, Καστοριά, Ελευθερούπολη, Γέφυρα).

Ο Σταμάτης, έχοντας σημειώσει συνολικά 190 πόντους στο περσινό πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής, παραμένει “ερυθρόλευκος” για δεύτερη χρονιά, αποτελώντας με τα 2.06m την κολώνα της front line εντός του αγωνιστικού χώρου κι ένα σημείο αναφοράς για τους νεαρούς αθλητές της ομάδας εντός των αποδυτηρίων.

“Μπεν”, σου ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία, είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποτελείς για ακόμα μια χρόνια μέλος της οικογένειας του μπασκετικού Φιλίππου και προσβλέπουμε σε μια σεζόν γεμάτη συγκινήσεις και επιτυχίες στη National League 1».